A munkatársaival kapcsolatos információkat természetesen könnyen szerkesztheti is. Egyszerűen kattintson a szerkeszteni kívánt munkatársa nevét tartalmazó sávra. Egy ablak jelenik meg, amely szinte teljesen megegyezik azzal, amelyet az új munkatárs hozzáadásakor használt.

Azonban a munkatárs hozzáadáshoz képest itt van egy új lehetősége:

  • Reservio időpontok szinkronizálása a Google Calendar, az Outlook vagy az Apple iCal programmal. A szinkronizáláshoz egyszerűen jelölje be a naptár szinkronizálása opciót. (Ez a szolgáltatás csak a Prémium szolgáltatást igénybe vevők számára elérhető.) Ennek a funkciónak köszönhetően munkatársai könnyen átláthatják foglalásaikat. Csak belepillantanak Google naptárukba vagy telefonjaikba és máris könnyedén fel- és előkészülhetnek ügyfeleikre, Ön pedig nem kockáztatja meg, hogy egy foglalást elfelejtsenek.

  • Láthat egy új opciót is a szabadságok, szünidők ütemezésére és a foglalási idők meghatározott dátumokhoz igazítására. Miután rákattintott az Időbeosztás adminisztrációja hivatkozásra (ez közvetlenül a kérdés mellett található) egy táblázat jelenik meg. Itt szerkesztheti adott munkatársa foglalható óráit az egyes napokra. Állítsa be a napokat és az órákat a naptárban, majd mentse el a változtatásokat.

A naptárban, amely az asztallal egyidejűleg nyílik meg, csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a megfelelő hetet. Ezt követően a hét minden egyes napja megjelenik a kiválasztott alkalmazott időbeosztásával.

Bármelyik nap foglalási óráit egyszerűen megváltoztathatja az Órák hozzáadása ikonra kattintva. Állítsa be a kívánt órákat a -tól és -ig sávok segítségével. Beállítás után egyszerűen kattintson a Hozzáadás gombra, hogy az új ütemtervet elmentse.

A következő lépés, hogy kattintson a Befejezés gombra. Ezután visszatér az eredeti szerkesztési ablakba. Most kattintson a Mentés gombra. Így elmenti valamennyi módosítását, és bezárja az ablakot.

A munkatársak szerkesztése ablakban törölheti is munkatársait a rendszerből. Csak kattintson a jobb alsó sarokban található Törlés gombra, majd erősítse meg törlési szándékát a megjelenő ablakban.