A munkatársaival kapcsolatos információkat természetesen könnyen szerkesztheti is. Egyszerűen kattintson a szerkeszteni kívánt munkatársa nevét tartalmazó sávra. Egy ablak jelenik meg, amely szinte teljesen megegyezik azzal, amelyet az új munkatárs hozzáadásakor használt.

Azonban a munkatárs hozzáadáshoz képest itt van egy új lehetősége:

  • Reservio időpontok szinkronizálása a Google Calendar, az Outlook vagy az Apple iCal programmal. A szinkronizáláshoz egyszerűen jelölje be a naptár szinkronizálása opciót. (Ez a szolgáltatás csak a Prémium szolgáltatást igénybe vevők számára elérhető.) Ennek a funkciónak köszönhetően munkatársai könnyen átláthatják foglalásaikat. Csak belepillantanak Google naptárukba vagy telefonjaikba és máris könnyedén fel- és előkészülhetnek ügyfeleikre, Ön pedig nem kockáztatja meg, hogy egy foglalást elfelejtsenek.

A munkatársak szerkesztése ablakban törölheti is munkatársait a rendszerből. Ehhez kattintson a jobb alsó sarokban található Törlés gombra.