Minden munkatársnak saját hozzáférése lehet a rendszerhez, hogy így könnyebben és egyszerűbben kezelhessék foglalásaikat. A hozzáférési engedély személyre szabott beállításaival meghatározhatja, hogy munkatársa mely adatokat láthatja foglalásainál, és azt is megszabhatja, hogy milyen adatokhoz, információkhoz ne legyen hozzáférése munkatársának.
A Munkatársak menüpont alatt kattintson annak a munkatársának a nevére, akinek az adatait, hozzáférési jogát frissíteni szeretné. Az így megjelenő ablakban megnézheti munkatársa profilját és megadhatja e-mail címét.

Munkatársai számára különböző szintű hozzáférést biztosíthat. Válasszon a felsorolt lehetőségek közül, és jelölje ki az Önnek megfelelő opciót, egyet vagy akár többet is. 

A rendszer automatikus meghívót küld munkatársának, aki az e-mailben kapott hivatkozásra kattintva megerősíti és elfogadja a hozzáférést.
Az Munkatársak bejelentkezésének és saját foglalásaik kezelésének engedelyezése  opció kijelölésével lehetővé teszi munkatársai számára foglalásaik módosítását, szerkesztését vagy törlését.

Hozzáférés engedélyezése az összes foglaláshoz: az a munkatársa, aki ilyen hozzáféréssel rendelkezik feltöltheti, szerkesztheti és törölheti az összes foglalást, beleértve a többi alkalmazott foglalásait is.


Hozzáférés engedélyezése az ügyféllistához: munkatársa látni fogja valamennyi ügyfelét, elérhetőségüket, legutóbbi tevékenységeiket, hogy milyen gyakran veszik igénybe az Ön szolgáltatásait, és megjegyzéseket adhatnak hozzá az ügyfelek profiljához.

Hozzáférés engedélyezése az adminisztrációhoz, statisztikákhoz és a hirdetéshez: az ilyen hozzáféréssel rendelkező munkatársa megtekintheti és módosíthatja a beállításokat az adminisztráció (munkatársak, szolgáltatások, kártyák, beállítások, prémium szolgáltatások), a statisztikák és a promóció menüpont alatt.