Je bent slechts 2 minuten verwijderd van een snelle en comfortabele reserveringsdienst waar jouw klanten dol op zullen zijn.

Laten we beginnen! Het is ongelooflijk gemakkelijk.

• Ga naar www.reservio.com/nl/

• Klik op Maak een gratis account

• Geef de nodige gegevens in, in het formulier dat zal verschijnen. Het zijn er maar 3.

• Klik op de knop Inschrijven.

Reservio zal zich gemakkelijk aanpassen aan het type van jouw bedrijf. Maar eerst moet het je leren kennen. Kies een bedrijfstype uit de beschikbare opties van de lijst. Klik vervolgens op Verdergaan.