Laat je klanten weten waar en wanneer ze kunnen langskomen door je Adres en Openingstijden in te stellen. Het systeem zal bepaalde openingstijden automatisch voor je instellen, bv. Ma – Vr 9.00 – 17.00, maar je kan deze zelf gemakkelijk wijzigen.

• Klik op de automatisch ingestelde openingstijden.

• Kies de gewenste uren uit het drop down menu.

• Klik vervolgens op Opslaan.

• Klik op + Uren toevoegen om een lunchpauze of andere openingstijden in te stellen voor specifieke dagen.

• Kies opnieuw een specifieke dag of dagen en de daarbij horende openingstijden uit het drop down menu.

• Klik op Opslaan.

Op deze manier kan je de verschillende openingstijden instellen die je maar nodig hebt.

Wanneer je klaar bent klik je gewoon op Verdergaan om door te gaan naar de andere instellingen.

IMAGE

Stel je voor dat je bedrijf open is van 8:00u tot 17:00u op Maandag, Woensdag en Vrijdag, zonder enige lunchpauze. Op Dinsdag en Donderdag is het open van 8:00u tot 18:00u, met een lunchpauze van 1 uur, van 12:00u tot 13:00u. Zo kan je het instellen:

• Klik op de onderlijnde openingstijden.

• In het veld VAN wijzig je de tijd naar 8:00u en klik je op Dinsdag en Donderdag om deze dagen uit te schakelen.

• Klik op Opslaan en voilà – de openingsuren voor Maandag, Woensdag en Vrijdag zijn ingesteld.

• Klik nu op + Uren toevoegen.

• Klik in de lijst op Dinsdag en Donderdag, stel 8:00u in in het veld VAN, en 12:00u in het veld TOT.

• Klik op Opslaan en de openingstijden van de voormiddag zijn ingesteld voor Dinsdag en Donderdag.

• Klik opnieuw op + Uren toevoegen en volg dezelfde stappen om de openingsuren voor de namiddag in te stellen voor Dinsdag en Donderdag (13:00u – 18:00u).