Je kan de tijd van de reservering altijd wijzigen door erop te klikken in de kalender. Je zal hetzelfde formulier te zien krijgen als toen je de reservering voor het eerst hebt gemaakt.

De enige instellingen die hier niet gewijzigd kunnen worden zijn de klant en diens gegevens (deze kunnen enkel in het Klanten-menu gewijzigd worden). De andere gegevens (type van de dienst, medewerker, tijd, herhalingen, enz...) kunnen gemakkelijk gewijzigd worden. Selecteer wat je wilt wijzigen en volg dezelfde stappen dien je volgde toen je de reservering gemaakt hebt.

IMAGE

De tijd en de datum kunnen gewijzigd worden zelfs zonder daarop te klikken.

  • Plaats je muis op de reservering in de kalender.

  • Klik op de linkerknop van je muis en houd deze ingedrukt.

  • Verplaats de reservering naar de nieuwe datum en tijd.

Bevestig de wijziging door te klikken op de knop Reservering verzetten in het pop-up venster. Als het e-mail van de klant ingevuld is, kan je ook de optie Notificeer de klant over de wijziging selecteren en het systeem zal een automatische e-mail naar de klant sturen met een update.