Reserveringen kunnen op drie manieren gefilterd worden in de kalender.

• Op medewerkers

• Op diensten

• Op dagen

Filteren op medewerkers

1. Om te filteren op medewerkers klik je op de naam van de medewerker  in het linkerkolom en zijn persoonlijke kalender zal automatisch getoond worden.

2. Om te zien hoe durk jouw medewerker het heeft vandaag, morgen of de volgende Dinsdag, wijzig je de instelling van de kalender van Week naar Dag door gebruik te maken van de knop bovenaan de kalender.

3. Na het klikken op Dag zal er informatie over de geselecteerde dag verschijnen (je kan de dag in het linker gedeelte van de kalender kiezen of door gebruik te maken van de pijltjes naast de Dag knop, die je ook kan gebruiken om naar de huidige dag terug te keren). Je hebt 2 opties voor de weergaven:

• Er is één medewerker gekozen in het linkerkolom – je kan al zijn taken zien voor de bepaalde dag zien.

• Alle medewerkers zijn gekozen in het linkerkolom – je kan alle taken zien, onderverdeeld in kolommen met de namen van de medewerkers. Aan de rechterkant kan je de Niet toegewezen taken zien die nog opgenomen moeten worden.

Filteren op diensten

1. Nog een opties is om reserveringen te filteren op het type dienst. In de linkerkolom kan je de type dienst kiezen en deze diensten zullen automatisch getoond worden in de kalender. Als je ook nog specifieke medewerkers selecteert, zal het filteren op diensten gecombineerd worden met het filteren op medewerkers.

Filteren op dagen

De Agenda knop (naast de Dag en Week knoppen) toont enkel reserveringen voor een specifieke dag. Je zal reserveringen op volgorde zien. Dit soort van filteren kan ook gemakkelijk gecombineerd worden met het filteren op medewerkers en op diensten.