Door te klikken op Diensten in het Instellingen tabblad zal je al je diensten duidelijk en georganiseerd kunnen zien (inclusief de medewerkers en beschrijvingen).

Voor elks van de diensten zal je ook knoppen hebben om ze te sorteren. Je kan ze dus bv. Sorteren op populariteit. De klanten zullen ze in dezelfde volgorde te zien krijgen.

Naast de knop met pijltjes is er ook een tandwielknop. Gebruik de om de diensten te wijzigen. Vergeet niet om de wijzigingen op te slaan.

Als je al eerder een nieuwe dienst hebt toegevoegd ken je het venster voor het wijzigen van de diensten al. Het ziet er net hetzelfde uit en daarom is het wijzigen van een dienst hetzelfde als het toevoegen van een nieuwe dienst.

Het enige verschil is te zien op het einde van het venster – i.p.v. twee knoppen zal je er nu drie hebben. Door te klikken op Opslaan zal je de wijzigingen opslaan. Door te klikken op Annuleren zal het venster gesloten worden zonder de wijzigingen op te slaan. En als je klikt op Verwijderen, zal de dienst in zijn geheel verwijderd worden.