In elk bedrijf veranderen de medewerkers van tijd tot tijd en Reservio is daarop voorbereid! Je hoeft enkel te klikken op Medewerkers in het Bedrijf tabblad. Hier kan je medewerkers toevoegen, wijzigen of verwijderen. Dit allemaal in slechts enkele klikken.

Nadat je de Medewerkers geopend hebt, zal je een lijst zien met alle medewerkers en hun taken. Naast dit zal je ook notities vinden, die je aan hen hebt toegevoegd.

In de rechterbovenhoek kan je ook de blauwe Medewerkers toevoegen knop zien.