De gegevens over jouw medewerkers kan natuurlijk ook gemakkelijk worden gewijzigd. Klik simpelweg op de medewerker die je wilt bewerken. Er zal een formulier die bijna identiek is aan het formulier om medewerkers toe te voegen worden geopend.

Je hebt echter een nieuwe optie in dit formulier, vergeleken met het vorige formulier om nieuwe medewerkers toe te voegen:

• Synchroniseer de Reservio reserveringen met Google Agenda, Outlook of Apple iCal. Om te synchroniseren klik je op de link (let wel op dat dit een Premium dienst is). Door deze optie te gebruiken zal je medewerker altijd een overzicht hebben, door enkel in zijn Google Agenda of smartphone te kijken. Dankzij dit kan hij altijd voorbereid zijn en is er geen risico op het vergeten van een reservatie.

• Je zal ook een nieuwe kader zien waar je vakanties kan inplannen of de reserveringsuren kan wijzigen op verschillende datums. Door te klikken op Beheer agenda zal er aan tabel openen. Hier kan je de reserveringsuren van de medewerker wijzigen voor bepaalde dagen. Nadat je de uren en dagen wijzigt kan je de wijzigingen opslaan.

Alles wat je moet doen in het kalender (dat automatisch zal openen in het tabel) is om de week te kiezen die je wilt aanpassen. Daarna zullen de dagen van de week verschijnen met de agenda van de geselecteerde medewerker.

Je kan de reserveringsuren van elke dag gemakkelijk wijzigen door te klikken op Uren toevoegen. Stel vervolgens de nodige uren in met de VAN en TOT opties. Zodra je deze instelt klik je op toevoegen en ze zullen worden opgeslagen.

De volgende stap is om te klikken op Einde en je zal weer geleid worden naar de oorspronkelijke venster om te bewerken. Klik nu dan op de Opslaan knop. Zo sla je de wijzigingen op en sluit je het venster.

In het venster waar je de medewerkers kan bewerken kan je deze ook verwijderen. Klik op de Verwijderen knop in de rechteronderhoek en bevestig deze keuze in het venster dat zal verschijnen.