Tijdsinstellingen zijn een belangrijke functie van Reservio. Je kan deze terugvinden in het Bedrijf tabblad. Klik daarin op Instellingen. Hier kan je onder anderen de juiste tijdzones instellen, tijdnotatie of de dag waarmee de werkweek van jouw bedrijf begint.

Terwijl je dit instelt, denk ook aan jouw klanten (meer precies, denk na over de tijdzones waarin ze zich bevinden – zeker als je ook takken van je bedrijf hebt in andere tijdzones dan degene waar jouw hoofdkwartier zich in bevindt).

Als je beslist om de tijdsinstellingen te wijzigen, klik dan waar dan ook in het Lokalisatie venster. Je zal verschillende opties met drop-down menu’s zien. Deze kan je gebruiken om de correcte instellingen in te geven op elke regel.

• Om de Tijdzone te wijzigen klik je op het drop-down menu met automatisch ingestelde tijdzones en kies je de correcte tijdzone voor je bedrijf uit de lijst.

• In de Datum weergave kan je de stijl van de weergave van de datums op jouw reserveringspagina’s kiezen. Er zijn opties om te beginnen met dagen of met maanden.

• Als Tijdsindeling kan je kiezen of je de tijd wilt indelen in 24 uur of in 12 uur (AM/PM).

• Op het einde kan je kiezen op welke dag jouw werkweek begint. Je kan kiezen tussen Zondag of Maandag. Dit kan je instellen naargelang de gewoonten van jouw klanten.