>Handleidingen< Reserveer knop

Om een reserveerknop te creëren, die je op je website kan plaatsen, klik je op Ontvang button.

• Selecteer eerst het button ontwerp uit de 6 opties.

• In de volgende stap kan je de button tekst dat in de knop verschijnt wijzigen. Je kan de oorspronkelijke tekst daar gerust in laten staan, maar als je wilt kan je deze ook wijzigen naar wat je maar wilt.

• De laatste stap is meer gericht naar jouw webmaster. De gemaakte HTML code moet ingevoerd worden in de code van jouw websites. Als je niet weet hoe je dat zelf kan doen, laat het dan doen door de ontwerper van jouw website.

Zodra de knop op jouw website is geplaatst, zullen jouw klanten een reserveringsformulier te zien krijgen nadat ze op de knop hebben geklikt.

De klanten kunnen dan jouw medewerkers of individuele diensten boeken.