Nog een optie is om een simpele hyperlink naar jouw reserveringsformulier toe te voegen. Klik op de knop dat zegt Ontvang link. Je zal een nog simpeler tabel te zien krijgen dan het vorige.

• Het bestaat uit twee delen. Verander eerst¬†de tekst van de link¬†(bv. Hier reserveren!).

• In het tweede deel zal je een tekstveld zien met een HTML code. Deze kan je ook kopieren en plakken in de code van jouw website (je kan dat zelf doen of laten doen door jouw webmaster).