Een derde optie dat Reservio aanbiedt is om een bookmark toe te voegen aan jouw Facebook pagina, als je er één hebt. (Onthoud dat het belangrijk is om een Facebook pagina te hebben om deze actie te voltooien, en niet enkel een profiel).

• Klik op Voeg Facebook tabblad toe

• Als je nog niet aangemeld bent, zal er een venster verschijnen. In deze venster kan je je op Facebook aanmelden.

• Daarna kan je de Facebook pagina kiezen waar je Reservio aan wilt toevoegen. Nu kan je klikken op de Tabblad toevoegen knop.

• Het systeem zal Reservio automatisch toevoegen aan jouw Facebook pagina. Iedereen die deze pagina opent zal het onmiddellijk opmerken.

Als iemand klikt op de bookmark, zal er een identieke formulier verschijnen op Facebook als die op Reservio. Hij/zij zal deze invullen de de diensten van jouw bedrijf op een gemakkelijke manier reserveren.