Het voordeel van Reservio is niet enkel dat het reserveren gemakkelijker zal maken voor jouw klanten, maar ook dat het de relaties met klanten zal verbeteren.

Dankzij het Klanten tabblad kan je zien welke diensten, en hoe vaak, je klanten gebruiken en je kan ze gemakkelijk personaliseren. Maar laten we niet op zaken vooruitlopen:

• In het Klanten tabblad zal je een lijst met klanten zien.

• Door op een klant te klikken kan je meer gedetailleerde informatie zien.

• Je kan een nieuwe klant toevoegen door te klikken op de Nieuwe klant knop.

Guide image - CRM