Door te klikken op de Nieuwe klant knop, zal er een simpele formulier verschijnen. Vul deze in. Onthoud dat hoe meer en hoe correcter de ingegeven informatie is, hoe gemakkelijker je je diensten kan personaliseren voor deze klant.

• Naast de naam, e-mail, telefoonnummer, adres en geslacht van de klant, kan je ook zijn geboortedatum ingeven. Doe dit door te klikken op het drop-down menu naast de Verjaardag optie, en kies de juiste dag en maand.

• De geboortedatum kan niet enkel gebruikt worden voor verjaardagswensen of sales, maar ook om je diensten te personaliseren. Je kan bijvoorbeeld diensten aanbieden die dikwijls gereserveerd worden door zijn leeftijdgenoten.

• Ten slotte kan je ook een notitie toevoegen aan de klant. Bijvoorbeeld zijn speciale verzoeken, zijn favoriete kleur, of dat hij graag vertrekt zonder te betalen ;-)

Klik op de Opslaan knop en de klant wordt opgeslagen in het Reservio systeem.

Guide image - Adding a client