Ingevulde informatie over een klant kan gemakkelijk gewijzigd worden. Kies de gewenste klant en klik daarop in het Klanten tabblad. Er zal een lijst met zijn informatie verschijnen. Daarna kan je op het tandwielknop klikken in de rechterbovenhoek en er zal een tabel verschijnen zoals het tabel dat je hebt gezien bij het toevoegen van een nieuwe klant.

Als je de klant wilt verwijderen uit het systeem, kan je dat hier doen door te klikken op de Verwijderen knop.

In deze lijst zal je ook (naast de basisgegevens) ook een hoop gedetailleerde informatie te zien krijgen, dat belangrijk is voor de klantenrelatie.

• Je kan de vorige en de nog in behandeling zijnde reserveringen zien.

• Je kan onmiddellijk zien of de klant regelmatig terugkomt en welke diensten hij reserveert.

• Nu kan je ook zien of/hoe je je diensten kan personaliseren, of je hem anders een korting wilt geven.

Je kan ook meer ruimte vinden om meer notities te nemen. Het doel daarvan is om informatie in te geven dat het volgende bezoek beter kan maken (bijvoorbeeld: De vorige keer dat ik Jane haar haar verfde met de K54 kleur vond ze het te licht – probeer iets donkerder volgende keer).