Meerdere opties kunnen gevonden worden in het linkerdeel van de Klanten tabblad.

• Het eerste is het zoeken op de naam van de klant. Klik in het Klanten zoeken veld en begin de naam van de klant in te geven. Het aantal klanten die worden voorgesteld wordt automatisch aangepast om aan de zoekopdracht te voldoen.

• Onder de zoekbalk kan je de opties Klanten Importeren en Klanten Exporteren vinden. Ja kan kiezen tussen CSV en PDF bestanden. Je kan CSV meer apprecieren omdat deze ook gebruikt kan worden voor nieuwsbrieven te verzenden, of informatie over sales. Het CSV formaat werkt heel goed voor het verzenden van massa berichten via programma’s zoals Mailchimp. PDF is goed om de klantenlijst uit te printen en om notities aan de lijst toe te voegen. Wat je dient te doen is Premium diensten te activeren en je kan je klanten exporteren.

• Daaronder kan je nog een extra detail vinden. Dat is de informatie over het aantal klanten, inclusief over de ingestelde limieten. De automatische limiet is 100 klanten. Wanneer dit niet genoeg is, kan je de Premium diensten activeren. Voor maar 8 Eur per maand, kan je zoveel klanten toevoegen aan het Reservio systeem als je maar wilt.

Guide image - Other options of the Clients tab