Om specifieke openingstijden in te stellen, die de exacte openingstijden van jouw medewerkers zullen bepalen, annuleer je de Openingstijden in het deel van Bedrijfsdetails.

Navigeer met je muis naar het deel met de openingstijden en klik op het kleine kruisje. Er zal een tekst verschijnen dat zegt dat je Altijd gesloten bent.

De openingstijden zijn nu volledig afhankelijk van de openingstijden die ingesteld zijn voor de individuele medewerkers. Jouw klanten zullen nu enkel die openingstijden kunnen zien tijdens het reserveren.

Om deze te kunnen zien open je de Medewerkers tabblad in de Instellingen venster. Klik vervolgens op de specifieke medewerker.

Je kan de optie Reserveringsuren instellen aanvinken. Daarna zal er een identieke schema, zoals degene die je gebruikt hebt om de openingsuren in te stellen tijdens de registratie, verschijnen.

Door gebruik te maken van dezelfde methode kan je de openingstijden van de medewerkers instellen. Dit kan je doen op dezelfde manier als het instellen van de openingstijden tijdens de registratie.