Elk evenement kan gemakkelijk gewijzigd worden door erop te klikken in de kalender. Je zal hetzelfde formulier te zien krijgen als toen je de reservering voor het eerst hebt gemaakt.

De tijd en de datum van het evenement kunnen gewijzigd worden zelfs zonder daarop te klikken.

• Plaats je muis op het evenement in de kalender.

• Klik op de linkerknop van je muis en houd deze ingedrukt.

• Verplaats het evenement naar de nieuwe datum en tijd.

• Bevestig de wijziging door te klikken op de knop Reservering verzetten in het pop-up venster. Als het e-mail van de klant ingevuld is, kan je ook de optie Notificeer de klant over de wijziging selecteren en het systeem zal een automatische e-mail naar de klant sturen met een update.