Recht in het venster van het evenement kan je de gegevenskaart van de klant die zich heeft ingeschreven voor het evenement openen. Klik enkel op zijn naam.

In de rechterbovenhoek van het venster van het evenement zijn er drie knoppen: Wijzigen, Printen en Delen.

Wij hebben de Wijzigen knop al uitgelegd dus laten we nu een kijkje nemen naar de andere twee knoppen.

Print

De Print knop laat je informatie over het evenement uitprinten. Activeer de Premium diensten en maak gebruik van deze optie!

• Naast het feit dat je alle informatie in zwart – wit beschikbaar zal hebben en je gemakkelijk je eigen notities zal kunnen toevoegen, kan je de schema ook tonen aan je trainer, portier, jaloerse vrouw of man, wanneer dat je dat nodig vindt.

• Het is ook handig om te zien wie het evenement heeft bijgewoond. Je kan dan duidelijk zien welke klanten het evenement dikwijls niet bijwonen, en hun plaatsen geven aan andere klanten.

Delen

Delen is ook een interessante knop. Het laat je je evenement te delen op sociale netwerken en meer klanten aan te trekken.

Klik op de knop en je zal een menu zien met de volgende opties: Delen op Facebook, Delen op Twitter en Delen op Google+. Na het klikken op de gekozen sociale netwerken zal er een venster met de sociale netwerken openen.

Voeg een korte beschrijving toe en deel het met één klik (je moet natuurlijk eerst ingelogd zijn om dat te kunnen doen).

De voordelen zijn vrij duidelijk:

• De informatie over jouw evenement zal veel personen op een korte tijd bereiken.

• Als een aantal van jouw klanten deze ook delen, kan je snel veel nieuwe klanten bijkrijgen.

• Als je het bijvoorbeeld op 48 uur voor de start van het evenement deelt met de melding dat er nog maar 5 open plaatsen zijn, zal je verbaasd zijn van hoe snel deze plaatsen gevuld worden.