Evenementen kunnen gemakkelijk gefilterd worden op medewerkers. Zo zie je onmiddellijk wie vandaag of de hele week al bezig is.

• Klik in het linkerkolom op de naam van de medewerker en je zal een kalender met al zijn evenementen kunnen zien.

• Om te zien hoeveel werk jouw medewerkers hebben vandaag, morgen of volgende Dinsdag, wijzig de weergave van de kalender van Week naar Dag. Beide knoppen kan je bovenaan de kalender vinden.

Na het klikken op Dag zal er informatie over de gekozen dag verschijnen (je kan de dag kiezen in linkerdeel van de kalender of door gebruik te maken van de pijltjes naast de Dag knop, die je ook kan gebruiken om terug te keren naar de huidige dag). Je hebt 2 opties voor de weergaven:

• Eén medewerker is geselecteerd in het linkerkolom – je zal alle zijn/haar taken zien voor de gekozen dag.

• Alle medewerkers zijn geselecteerd in het linkerkolom - je kan alle taken zien, onderverdeeld in kolommen met de namen van de medewerkers. Aan de rechterkant kan je de Niet toegewezen taken zien die nog opgenomen moeten worden.