Nadat je op de Medewerkers toevoegen knop klikt, zal er een nieuwe venster verschijnen. In deze venster kan je een nieuwe medewerker toevoegen. Je moet maar twee velden invullen:

• Naam (deze naam zal zichtbaar zijn voor deze medewerker in het Reservio systeem en jouw klanten zullen deze naam ook kunnen zien – wees daarom voorzichtig met grappige bijnamen ;-)).

• Korte introductie waar je je medewerker kort kan beschrijven – opnieuw, deze beschrijving is niet enkel voor jou zichtbaar, maar ook voor jouw klanten.

Wat nu nog moet gebeuren is het Informeer medewerker over nieuwe reserveringen via e-mail optie aanvinken. Let op, deze is enkel inbegrepen in de Premium diensten. Als je geïnteresseerd bent in deze soort van opties dien je eerst Premium diensten aan te kopen. Het loont zeker. Wanneer je deze optie aanvinkt zal de medewerker altijd notificaties krijgen over nieuwe reserveringen. Op deze manier heeft de medewerker een goed overzicht van wie en wanneer hem te wachten staat. Dankzij deze optie weet hij wat hij moet klaarmaken voor terugkerende klanten en is er geen risico dat een klant wordt vergeten bijvoorbeeld.

Vergeet niet om te klikken op de Opslaan knop nadat dit allemaal gedaan is. Klanten kunnen nu nieuwe lessen reserveren met de nieuwe medewerker (of je kan klikken op Annuleren, maar dan was al het voorgaan helemaal voor niets).