De gegevens over jouw medewerkers kan natuurlijk ook gemakkelijk worden gewijzigd. Klik simpelweg op de medewerker die je wilt bewerken. Er zal een formulier die bijna identiek is aan het formulier om medewerkers toe te voegen worden geopend.

Je hebt echter een nieuwe optie in dit formulier, vergeleken met het vorige formulier om nieuwe medewerkers toe te voegen:

• Synchroniseer de Reservio reserveringen met Google Agenda, Outlook of Apple iCal. Om te synchroniseren klik je op de link (let wel op dat dit een Premium dienst is). Door deze optie te gebruiken zal je medewerker altijd een overzicht hebben, door enkel in zijn Google Agenda of smartphone te kijken. Dankzij dit kan hij altijd voorbereid zijn en is er geen risico op het vergeten van een reservatie.

Dit is ook de juiste plaats om medewerkers te verwijderen uit het systeem. Je kan dat doen door te klikken op de Verwijderen knop in de rechteronderhoek.