In het Instellingen tabblad kan je de openingstijden wijzigen. Klanten zullen enkel de specifieke evenementen reserveren, die plaatsvinden tijdens de door jou ingestelde tijden. Daarom dat ze de openingstijden niet zullen kunnen zien op jouw pagina’s.

Open gewoon de Bedrijfsdetails waar je de Openingstijden kan terugvinden. Klik waar dan ook en er zal een nieuwe venster openen waar je kan bewerken.

• Openingstijden kunnen ingesteld worden door te klikken op + Uren toevoegen. Er zal een tabel verschijnen met de VAN en TOT opties en een lijst van de dagen.

• In het VAN optie geef je de tijd wanneer je opengaat in en in het TOT optie geef je de sluitingstijd in.

IMAGE

• In de lijst met dagen kan je nu de dagen waar de openingstijden van toepassing voor zijn instellen. Dat kan je doen door op de relevante dagen te klikken. Klik vervolgens op de Toevoegen knop en de openingstijden zijn toegevoegd.

Misschien dat je verschillende openingstijden hebt voor verschillende dagen, of je wilt bijvoorbeeld een pauze in de namiddag instellen. Je kan dat doen door opnieuw te klikken op de + Uren toevoegen knop na het toevoegen van de eerste openingstijden. Voeg daarna de openingstijden van de andere dagen toe (of je kan de werkuren voor de ochtend instellen in de eerste instantie en de werkuren van de namiddag in de tweede instantie).

Wijzig de reeds bestaande openingsuren op dezelfde manier.

Klik gewoon op de gemarkeerde openingstijden in het Openingstijden tab en hetzelfde tabel, als degene die je gebruikt hebt om de openingstijden in te geven, zal opnieuw verschijnen. Zodra de openingstijden voor bepaalde dagen zijn ingesteld kan je de wijzigingen opslaan door te klikken op Toevoegen.