Als jouw reserveringen ingesteld zijn om handmatig goedgekeurd te worden, zijn er verschillende manieren waarop je kan zien of er een nieuwe reservering is aangemaakt (als deze optie niet is aangevinkt, zal enkel het aantal ontvangen reserveringen wijzigen in het veld van het overeenkomstig evenement).

• In de Kalender tabblad zal er een nummer verschijnen dat laat zien hoeveel reserveringen er zijn aangemaakt.

• Er zal bovenaan de kalender een melding verschijnen dat er een nieuw verzoek is geplaatst voor een nieuwe reservering. Het bevat de naam van de klant en het evenement dat werd gereserveerd.

• Het evenement, waar de reservering voor is aangemaakt, is gearceerd.

• Je zal ook een notificatie via e-mail ontvangen over dit nieuwe verzoek.

Nu dien je het verzoek te bevestigen (of af te wijzen – het hang van jou af).  Je kan het evenement openen door erop te klikken, of door te klikken op de meldingen van de nieuwe reserveringen. Er zal een evenementen venster verschijnen met de volgende informatie:

• De naam van de klant

• Het e-mail van de klant

• Het telefoonnummer van de klant

Guide image - Approving and declining bookings

Op het einde van deze regel zal je ook de optie vinden om de reservering te Bevestigen of Af te wijzen. Maak je keuze en klik op de knop om te bevestigen of af te wijzen. Reservio zal de klant automatisch informatie verzenden zodat deze kan uitkijken naar het evenement of niet.