Zadané informácie o klientovi kedykoľvek a ľahko zmeníte. Stačí na vybraného klienta kliknúť v záložke Klienti a otvorí sa vám karta s jeho údajmi. Potom kliknite na ikonu ozubeného kolesa v pravom hornom rohu a objaví sa rovnaká tabuľka ako pri pridaní nového klienta.

A ak chcete klienta zo systému vymazať, urobíte to práve tu - kliknutím na nápis Odstrániť.

V karte klienta navyše vidíte (okrem základných údajov) veľa detailných informácií, ktoré sú dôležité pre váš vzájomný vzťah:

  • Uvidíte všetky minulé i súčasné rezervácie.
  • Na prvý pohľad spoznáte, či klient dochádza pravidelne, a aké služby využíva.
  • Iste vás už teraz napadne, aké súvisiace služby by pre neho boli vhodné, alebo či by si nezaslúžil nejakú zľavu.

Nájdete tu aj priestor pre ďalšiu poznámku - slúži napríklad pre informácie týkajúce sa budúcej návštevy (napríklad: "Minule som Janu odfarbila odtieňom K54 a zdalo sa jej to veľmi svetlé - tentoraz skúsiť tmavšie.").