Informácie o svojich zamestnancoch samozrejme tiež ľahko upravíte. Stačí kliknúť na políčko s daným pracovníkom a otvorí sa skoro rovnaký formulár ako pri pridávaní zamestnanca.

Oproti pridaniu máte ale navyše dve nové možnosti:

  • Prvá je možnosť synchronizácie kalendára v Reserviu s Google kalendárom, Outlookom alebo Apple iCal. Pre synchronizáciu stačí políčko začiarknuť (patrí ale medzi Prémiové služby). Zamestnanec tak bude mať o nových rezerváciách vždy prehľad - stačí, keď sa pozrie do svojho kalendára v Googlu, Outlooku alebo v smartfóne. Vďaka tomu sa môže vždy dobre pripraviť a hlavne nehrozí, že by na rezerváciu zabudol.
  • Ba viac uvidíte aj kolónku s pridaním dovolenky alebo úpravou rezervačných hodín na konkrétny deň. Po kliknutí na nápis Spravovať rozvrh (nájdete ho hneď vedľa otázky) sa otvorí tabuľka, v ktorej upravíte pracovnú dobu daného zamestnanca na konkrétne dni. V kalendári potom nastavíte dni a hodiny a všetko uložíte.

Tu je tiež to pravé miesto pre vymazanie zamestnanca zo systému - stačí kliknúť na tlačidlo Odstrániť vpravo dole.