Alle samlingerFakturering og abonnementPremium-tjenester og køb af SMS
Jeg er ikke tilfreds med premium-tjenesterne. Hvad kan jeg gøre?
Jeg er ikke tilfreds med premium-tjenesterne. Hvad kan jeg gøre?
Opdateret over en uge siden

Vi er meget kede af at høre, at du ikke er tilfreds med premium-tjenesterne. Vi vil gerne have, at du kontakter vores kundeservice, så vi kan drøfte det hele sammen. Måske kan vi finde en løsning, der tilpasser bookingsystemet, så det passer dig.

Hvis du ikke er tilfreds med dit nuværende premiumabonnement og bare har brug for flere funktioner eller en højere bookinggrænse, kan du også bare opgradere til et højere abonnement. Tag et kig på tilbuddene, og find det rigtige til din virksomhed.

Men hvis du ikke er tilfreds med Reservio-kalenderen, og vi ikke finder en løsning, og du beslutter dig for at forlade os, refunderer vi din betaling for premium-tjenester fuldt ud, så længe det sker inden for 15 dage efter betalingen.

Så under alle omstændigheder bedes du kontakte kundeservice, som vil hjælpe dig med alt og også ordne en eventuel tilbagebetaling.