Må jeg prøve dit system?

Passer Reservio perfekt til dig? Test det med en 14-dages gratis prøveperiode med premium-funktioner!

Opdateret over en uge siden

Helt sikkert! Når du opretter din virksomhedskonto, får du øjeblikkelig adgang til en gratis 14-dages prøveperiode med eksklusive funktioner, der typisk er tilgængelige i premium-abonnementer. Det giver dig mulighed for at teste vores system grundigt og afgøre, om det er den rigtige bookingløsning til dine behov.

Prøveperioden er gratis, og der er ingen forpligtelse til at købe et premiumabonnement. Hvis du vælger ikke at opgradere, når prøveperioden er slut, overgår din konto problemfrit til gratisabonnementet.