Sådan tilføjer du et coverbillede og et logo

Tilføjelse af forsidebillede og profilbillede

Opdateret over en uge siden

Forbedr din Reservio-profil ved at tilføje et fængslende forsidebillede og et professionelt logo. Følg disse enkle trin:

1. Tilføjelse af et forsidebillede:

Gå til fanen "Onlinebooking" > "Opsætning" > "Forretningsprofil", og klik på kameraikonet til højre:

Vælg det rigtige billede fra din computer, og glem ikke at gemme dine ændringer.

TIP: Koncentrer altid vigtige elementer i midten, da systemet kan trimme kanterne en smule.

2. Tilføjelse af dit logo:

Gå til "Onlinebooking" > "Opsætning" > "Forretningsprofil", og klik på kameraikonet ved siden af dit virksomhedsnavn:

Upload et nyt logo fra din computer, og glem ikke at gemme det.

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam.