Alle samlingerSalgsstedLagerstyring
Hvordan lagerfører man produkter på lageret?
Opdateret over en uge siden

Har du modtaget en levering af produkter til dit lager? Glem ikke at justere antallet af lagerførte produkter i dit online lager.

Ændring af antallet af et enkelt produkt

1. Åbn fanen Indstillinger - Lager - Produkter.

2. Klik på det produkt, du vil justere, på listen over produkter.

3. Produktoplysningerne åbnes, og nederst på siden kan du se lageroplysningerne.

4. Klik på knappen Juster antal i højre side af skærmen.

5. Indtast antallet af enheder, du vil have på lager, indkøbsprisen pr. vare, årsagen til flytningen (om det er nyt lager, ændring, returnering eller andet), og du kan også skrive en note .

6. Bekræft lagerbeholdningen med den blå knap Gem ændringer.

TIP: Hvis du vil lære mere om lagerstyring, kan du også læse denne vejledning.