Plaanidele: Free, Starter, Standard, Pro
Töötab: lauaarvuti brauser, mobiilirakendus
Tahad lisada infot kliendi kohta, kirjutada märkuse või hoopis kustutada tema profiili? Vajuta Kliendid sakile ja Vali konkreetne klient, kelle profiili tahad hallata.
Kliendi profiili muutmine
Kui oled kliendi valinud, avaneb leht tema andmetega. Muutmiseks vajuta Pliiatsi ikoonile ja Muuda klienti.
Seejärel avaneb Muuda klienti leht, kus saad lihtsalt Täiendada või muuta kõiki kliendi andmeid (et sisestada aadressi ja nõusolekuid, keri alla). Ära unusta muudatusi kinnitada, vajutades Salvesta nuppu.
Kliendi andmeid ei saa muuta
Kui klient on registreeritud (ehk tal on enda Reservio konto), siis süsteem ei luba sul tema kontaktandmeid muuta. Klient saab neid muuta ainult ise oma profiilis.
Kliendi profiili kustutamine
Pliiatsi ikooni kõrval leiad Prügikasti ikooni. Vajuta sellele, kui tahad selle kliendi oma andmebaasist kustutada. See on kasulik, kui klient sind enam ei külasta.
Kliendi profiili kustutamine on lõplik. Kui kustutad profiili, siis kliendi andmed, märkused ja muu salvestatud info kustutatakse ning neid pole võimalik taastada. Kui vajad seda klienti hiljem uuesti, pead tema profiili looma algusest peale.
Kui Kustutad kliendi, kellel on kehtivaid broneeringuid sinu kalendris, siis süsteem Ei saa neid enam korrektselt seostada. Sellisel juhul kuvatakse tema broneeringud Kalendris anonüümselt.
Kust neid seadeid Reservio Business mobiilirakenduses leiad
Saad kliendi profiile muuta ja kustutada ka oma mobiilirakenduses. Vajuta all Kliendid ikoonile ja vali Konkreetne klient, kelle profiili tahad hallata. Kui soovid Profiili kustutada, vajuta Prügikasti ikoonile. Kui vajad Muuta, vajuta Pliiatsile üleval paremas nurgas. Avaneb muutmise leht, kus saad vajalikku infot lisada või muuta. Lõpuks ära unusta Salvestada muudatusi, vajutades ülal paremas nurgas Linnukesele.
Kliendi profiili kustutamine Reservio Business mobiilirakenduses
Kui soovid Kustutada profiili, vajuta kliendi profiili ülanurgas asuvale Prügikasti ikoonile ja kinnita Kustuta.
Väike ikoon kliendi nime kõrval
Kui kasutad Pääsmete funktsiooni ja Määra ühe neist konkreetsele kliendile, näed selle kliendi nime kõrval ikooni kõigi Kliendid ülevaates. Ikoon ilmub selle kliendi nime kõrvale, kellele oled pääsme määranud. Tänu sellele saad lihtsalt klientide vahel liikuda. Kui soovid rohkem teada pääsmete ja püsikliendiprogrammi kohta, vajuta siia.









