Kaikki kokoelmatVerkkoajanvaraukset asiakkailleVianmääritys
En muista asiakastilini salasanaa. Mitä minun pitäisi tehdä?
En muista asiakastilini salasanaa. Mitä minun pitäisi tehdä?
Päivitetty yli viikko sitten

Oletko luonut asiakastilin, ja nyt haluat kirjautua sisään, mutta et muista salasanaa? Älä huoli, voit helposti nollata sen.

1. Siirry sen yrityksen varausverkkosivustolle, josta varasit, napsauta Kirjaudu sisään ja sitten "Unohditko salasanasi?".

2. Täytä sähköpostiosoitteesi ja napsauta Lähetä-painiketta .

Lähetämme sinulle viestin, jossa on ohjeet uuden salasanan asettamiseen.