Kuinka lisätä lounastauko
Päivitetty yli viikko sitten

Haluatko pitää lounastauon keskipäivällä ja sulkea yrityksesi hetkeksi? Lisää lounastauko (tai mikä tahansa muu tauko) aukioloaikoihisi. Siksi et saa varauksia tähän aikaan.

Aukioloaika-asetukset

Avaa ensin järjestelmän aukioloaika-asetukset. Löydät sen Asetukset - Yritys - Saatavuus.

Lounastauon lisääminen

Voit nähdä viikon aukioloaikojen yleiskatsauksen. Luo kaksi erillistä aikaväliä napsauttamalla Lisää tunnit. Ensimmäinen viittaa aikaan ennen lounastaukoa ja toinen aikaan sen jälkeen.

Jos sinulla on siis lounastauko kello 12:00-12:30, asetat tämän tauon seuraavasti:

• aseta ensin aukioloajat taukoa edeltävään aikaan eli kello 8:00-12:00,

• aseta sitten aukioloajat tauon jälkeiseen aikaan eli kello 12:30-16:00,

• nyt olet luonut aukon klo 12:00 ja 12:30 välille, jonka sisällä järjestelmä ei salli varauksia.

Kun olet asettanut tauot (voit tehdä sen vain muutamalle päivälle - esimerkiksi vain tiistaille ja torstaille), muista vahvistaa muutokset klikkaamalla Valmis-painiketta .

Alla näet, että lounastauko on jo asetettu maanantaille, mutta ei muille päiville:

Ennen kuin napsautat Tallenna muutokset -painiketta, voit asettaa lounastauon myös tiistaille ja torstaille maanantain lisäksi.

Lounastauon asettaminen vain tietylle työntekijälle

Jos haluat asettaa tauon vain tietylle työntekijälle, muokkaa vain hänen varaustuntejaan. Täältä löydät ohjeen, miten se tehdään.