Kaikki kokoelmatTilin asetuksetUKK
Miten poistan yritys- ja käyttäjätilini
Päivitetty tällä viikolla

Olemme pahoillamme, että lähdet. Jos muutat mielesi tulevaisuudessa, on olemassa mahdollisuus palauttaa tilisi.

Maksun palautus

Jos olet hiljattain tehnyt ensimmäisen ostoksesi premium-palvelustamme, voit pyytää asiakaspalvelustamme palautusta, kunhan se tapahtuu 15 päivän kuluessa maksun käsittelystä (tämä on aika, jolloin takaamme palautuksen).

Kuinka voin poistaa tilini

Jos haluat poistaa tilisi, voit tehdä sen kirjautuneena tilillesi.

1. Siirry kohtaan Verkkovaraus - Asennus - Yrityksen profiili.

2. Etsi sivun oikeasta reunasta kolme pistettä ja napsauta Poista tili -painiketta.

3. Sinua pyydetään kirjoittamaan syy, miksi haluat poistaa tilisi.

4. Vahvista ja kaikki on tehty ja poistettu.

Olemme iloisia, jos kirjoitat meille palautetta siitä, miksi poistut Reserviosta.

Mitä jos haluan palauttaa tilini?

Jos muutat myöhemmin mieltäsi ja haluat silti jatkaa tilisi käyttöä, voit palauttaa sen. Poistamisen jälkeen saat sähköpostiviestin, jossa on 7 päivää voimassa oleva linkki, jonka avulla voit aktivoida tilin uudelleen.

Jos sinulla on ongelmia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme milloin tahansa.

Yritys- ja käyttäjätilin poistaminen mobiilisovelluksessa

Reservio Business -sovelluksessa voit poistaa sekä yritystilisi (kuten verkkoselaimessa) että käyttäjätilisi. Tutustu eroihin alla.

Yritystilin poistaminen

Jos haluat poistaa yrityksesi kokonaan aikatauluohjelmistosta, noudata alla olevia ohjeita:

1. Napsauta alapalkin Asetukset-kuvaketta .

2. Valitse Profile (Profiili) Business (Yritys) -otsikon alta.

3. Napsauta kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa.

4. Vahvista päätöksesi napsauttamalla punaista Poista yritysprofiili -painiketta.

Käyttäjätilin poistaminen

Jos sinulla on käyttäjäoikeus yrityksen varauskalenteriin, mutta et jostain syystä halua sitä, poista käyttäjätilisi. Tällöin yritys jatkaa toimintaansa normaalisti, ja vain yksi käyttäjä poistetaan. Käyttäjäprofiilin poistaminen on mahdollista vain Reservio Business -mobiilisovelluksessa.

1. Napsauta alapalkin Asetukset-kuvaketta .

2. Valitse Profiili-otsikon alta Oma profiili .

3. Napsauta kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa.

4. Vahvista päätöksesi napsauttamalla punaista Poista käyttäjätili -painiketta.

5. Valitse seuraavassa vaiheessa kirjoita ja Lähetä meille palautetta tai valitse Ohita palaute.

6. Kirjoita salasana , jolla kirjaudut sisään, ja napsauta punaista Poista käyttäjätilini -painiketta

VINKKI: Jos haluat poistaa koko yritystilin, voit tehdä sen Profile-välilehdellä Business-otsikon alla. Jos poistat vahingossa käyttäjätilisi yritystilin sijasta, yritys jatkaa toimintaansa ja asiakkaasi voivat edelleen tehdä varauksia. Et vain saa ilmoituksia uusista varauksista tai et voi kirjautua varauskalenteriin. Ota tässä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua poistamaan yritystilin. Muista kuitenkin, että käyttäjätilin poistaminen on pysyvä eikä sitä voi perua.