Kaikki kokoelmatMarkkinointiAnalytiikka
Onko mahdollista yhdistää Reservio ja Google Analytics?
Päivitetty tällä viikolla

Kyllä! Reservio mahdollistaa integroinnin Google Analyticsin kanssa, joka mittaa, kuinka paljon ja millä sivuilla asiakkaasi vierailevat.

Yleensä analytiikka sisältyy Standard- tai Pro-premium-paketteihin. Jos haluat käyttää tätä ominaisuutta ja käytät Free- tai Starter-suunnitelmaa, sinun on päivitettävä johonkin korkeammista suunnitelmista (Standard tai Pro).

Voit määrittää Google Analyticsin Verkkovaraus- Asennus - Verkkosivuston ominaisuudet-välilehdellä. Syötä vain Google Analytics -t unnus asianmukaiseen kenttään ja tallenna. Voit hallita muita asetuksia suoraan valitussa työkalussa, kuten mitä ja miten haluat mitata.

Mistä löydät integroinnin GA:n kanssa Reservio Business -sovelluksesta

Voit yhdistää Google Analyticsin Reservio-tiliisi suoraan Reservio Business -sovelluksessa. Avaa vain Yrityksen profiili Valikko.

Käytätkö Google Analyticsin lisäksi Sklikiä tai Meta Pixeliä? Voit helposti yhdistää myös nämä analytiikkatyökalut. Mutta jos olet vasta aloittamassa asiakaskäyttäytymisen seurantaa, lue tämä opas ja opi, miten nämä analytiikkatyökalut toimivat.