Mitkä ovat Reservion vähimmäisjärjestelmävaatimukset
Päivitetty yli viikko sitten

Onko sinulla ongelmia kirjautumisessa tai varausjärjestelmämme yleisessä toiminnassa? Yksi syy voi olla esimerkiksi vanhentunut laite tai käyttöjärjestelmä tai vanhentunut selain.

• Komplikaatioiden välttämiseksi älä pidä vanhoja versioita järjestelmistä tai selaimista. Päivitä aina, jos käyttöjärjestelmäsi tai selaimesi kehottaa sinua tekemään niin.

• Jos ongelma jatkuu, yritä poistaa selaimen historia ja evästeet.

• Jos ongelma ei ratkea evästeitä päivittämällä tai poistamalla, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Reservio Business -mobiilisovellus

Lataa Reservio Business -mobiilisovellus älypuhelimeesi tai tablettiisi ja pidä varauksesi aina mukanasi. Älylaitteesi on myös täytettävä tekniset vähimmäisvaatimukset. Ne riippuvat yksittäisestä laitteesta, jolla sovellusta käytät.

iPhone, iPad tai iPod touch

Applen älypuhelimissa ja tableteissa vaaditaan käyttöjärjestelmä iOS 15.0 tai uudempi. Lataa Reservio Business App Storesta.

Android-laitteet

Android-käyttöjärjestelmällä varustetuissa älypuhelimissa ja tableteissa tarvitaan versio 9.0 tai uudempi. Lataa Reservio Business Google Playsta.