Kaikki kokoelmatTilin asetuksetUKK
Onko mahdollista määrittää kaksi tai useampia yritysosoitteita?
Onko mahdollista määrittää kaksi tai useampia yritysosoitteita?

Useiden yritysosoitteiden lisääminen "Tietoja meistä" -osioon.

Päivitetty yli viikko sitten

Varaussivustosi "Tietoa meistä" -osio on hyvä paikka näyttää yrityksesi osoite. Se sallii kuitenkin vain yhden osoitteen.

Jos haluat lisätä toisen osoitteen, voit tehdä sen tilisi asetuksissa syöttämällä sen osoiteosion alla olevaan "Huomautus"-kenttään.

Pääset tähän asetukseen siirtymällä kohtaan Verkkovaraus - Asetukset - Yrityksen profiili ja napsauttamalla "Muokkaa" osoiteosiossa:

Huomaa, että toinen osoite ei näy kartalla.

Jos sinulla on useampia toimipisteitä tai osoitteita ja haluat eri aukioloajat tai tietyn kalenterin kullekin toimipisteelle, tutustu tähän artikkeliin.