Kaikki kokoelmatAsiakkaiden hallintaYleistä
Mitä tehdä, kun csv-tiedoston tuonti ei onnistu?

Asiakkaan tiedot on tuotu virheellisesti

Päivitetty yli viikko sitten

Jos sinulla on vaikeuksia asiakkaidesi tietojen tuonnissa, kuten epätäydellinen tuonti, toimi seuraavasti ongelman ratkaisemiseksi.

Vaihe 1: Tarkista erikoismerkit

Varmista, ettei tiedoissasi ole erikoismerkkejä. Erikoismerkit voivat häiritä tuontiprosessia. Jos niitä löytyy, korvaa ne tavallisilla merkeillä tarkan tuonnin varmistamiseksi.

Vaihe 2: Tarkista tietorakenne

Varmista, että jokainen tieto sijaitsee omassa sarakkeessaan. Tuontiprosessi on riippuvainen sarakkeista "nimi", "sähköposti" ja "puhelin", jotta se onnistuisi. Tarkempia tietoja saat tästä artikkelista.

Vaihe 3: Harkitse tiedoston pituutta

Vältä liian pitkiä luetteloita. Varmista, että yksittäisen CSV-tiedoston enimmäispituus ei ylitä 150 asiakasta, jotta tuontiprosessi sujuu ongelmitta.

Vaihe 4: Varmista, että asiakastiedot ovat yksilölliset

Varmista, että jokaisella asiakkaalla on oma puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Järjestelmä tunnistaa ja erottaa asiakkaat näiden kahden tiedon perusteella, joten niiden on oltava yksilöllisiä jokaiselle asiakkaalle.

Vaihe 5: Vahvista UTF-8-koodaus

Varmista, että tiedosto on UTF-8-koodattu, sillä tämä on myös olennaisen tärkeää tuonnin onnistumisen kannalta. UTF-8-koodaus tukee laajaa merkkivalikoimaa ja varmistaa asianmukaisen käsittelyn tuontiprosessin aikana. Varmista, että tiedostosi on koodattu oikein, jotta vältät koodaukseen liittyvät ongelmat.

Jos olet noudattanut edellä mainittuja ohjeita ja tuonti ei silti onnistu, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme. He ovat valmiita auttamaan sinua ongelman ratkaisemisessa.