Kaikki kokoelmatVerkkomaksutVerkkomaksujen asetukset
Minkä toimialan valitset, kun aktivoit verkkomaksuja?
Päivitetty yli viikko sitten

Aktivointiprosessin neljännessä vaiheessa sinun on valittava toimialasi. Sinulla on valittavana useita eri tyyppejä. Valitse ne, joita teet yrityksessäsi - voit tarvittaessa rastittaa useamman kuin yhden vaihtoehdon.

Jos sinulla on kauneushoitola, joka tarjoaa kampaamo- tai kauneudenhoitopalveluja, valitse vain Hius- ja kauneushoitolat -osio, joka kattaa nämä palvelut. Jos kuitenkin teet salongissasi myös tatuointeja, valitse myös toinen luokka, Tatuointistudiot.

Jos et ole varma verkkomaksuista, tutustu Ohjekeskuksemme Verkkomaksut-osioon, josta löydät yksityiskohtaisia oppaita ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.