Csomagokhoz: Free, Starter, Standard, Pro
Elérhető: asztali böngésző, mobilalkalmazás
Amennyiben egy alkalmazott már nem dolgozik vállalkozásánál, mindenképpen törölje a profilját, hogy ne jelenjen meg a foglalási oldalon, és az ügyfelek ne tudjanak időpontot foglalni hozzá.
Nyissa meg a Beállítások (1) menüpontot, majd lépjen a Vállalkozás — Alkalmazottak (2) részhez.
Kattintson arra az alkalmazottra, akinek a profilját szeretné törölni (3).
Kattintson a jobb felső sarokban található Három pontra (1), majd válassza a piros színű Alkalmazott törlése lehetőséget (2).
Megjelenik egy felugró ablak, amely megerősítést kér a törléshez. Erősítse meg választását a piros Törlés gombra kattintva.
Kérjük, vegye figyelembe: ha az alkalmazotthoz törlés előtt már tartozott foglalás, a foglalások továbbra is megmaradnak a naptárban. Ezek a foglalások "Hozzárendeletlen" állapotúként jelennek meg a foglalás részletes nézetében az alkalmazott mezőben. Ezeket könnyedén szűrheti, illetve foglalás szerkesztésekor új alkalmazottat rendelhet hozzájuk.
Hol található ez a beállítás a Reservio Business mobilalkalmazásban
Az alkalmazott profilját a mobilalkalmazáson keresztül is törölheti.
Koppintson az alsó sávban lévő Menü ikonra, majd válassza az Alkalmazottak lehetőséget.
Válassza ki azt az alkalmazottat, akinek a profilját törölni szeretné.
Ezután érintse meg a jobb felső sarokban található Három pontot.
Jóváhagyását a piros Alkalmazott törlése lehetőség kiválasztásával erősítse meg.
Tipp: Amennyiben nem szeretné, hogy alkalmazottai profiljai megjelenjenek a foglalási weboldalon, nem szükséges egyesével törölnie őket. Egyszerűen rejtse el a teljes alkalmazotti szekciót.




