Plāniem: Free, Starter, Standard, Pro
Darbojas uz: darbvirsmas pārlūkprogrammām, mobilās lietotnes
Vai vēlaties pievienot informāciju par klientu, pierakstīt piezīmi vai dzēst viņa profilu? Atveriet Klienti cilni un Izvēlieties konkrētu klientu, kura profilu vēlaties pārvaldīt.
Kā rediģēt klienta profilu
Pēc izvēlētā klienta nospiešanas atvērsies lapa ar šī klienta datiem. Lai veiktu izmaiņas, nospiediet Pildspalvas ikonu un Rediģējiet klientu.
Tad Jums atvērsies Rediģēt klientu lapa, kurā varat viegli Rediģēt vai papildināt jebkuru klienta informāciju (lai ievadītu adresi vai atzīmētu piekrišanas, ritiniet lapu uz leju). Neaizmirstiet apstiprināt visas izmaiņas, noklikšķinot uz Saglabāt pogas.
Klienta datus nevar mainīt
Ja klients ir reģistrējies (t.i., klients ar savu Reservio kontu), sistēma neļaus Jums rediģēt viņa kontaktinformāciju. To var mainīt tikai pats klients savā profilā.
Kā dzēst klienta profilu
Blakus pildspalvas ikonai atradīsiet Miskastes ikonu. Noklikšķiniet uz tās, ja vēlaties dzēst šo klientu no savas datubāzes. Tas noder, ja šis klients Jūs vairs neapmeklē.
Klienta profila dzēšana ir neatgriezeniska. Kad Jūs izdzēsīsiet profilu, klienta dati, piezīmes un jebkāda cita saglabātā informācija nevar tikt atjaunota. Ja vēlāk klients būs vajadzīgs, šis profils būs jāsāk veidot no sākuma.
Savukārt, Ja izdzēsīsiet klientu, kam joprojām ir derīgas rezervācijas Jūsu kalendārā, sistēma Vairs nevarēs tās korekti sasaistīt ar klientu. Šajā gadījumā viņa rezervācijas kalendārā tiks attēlotas Anonimizēti.
Kur atrast šo iestatījumu Reservio Business mobilajā lietotnē
Arī mobilajā lietotnē Jūs varat rediģēt vai dzēst klientu profilus. Vienkārši atveriet Klienti ikonu apakšējā joslā un izvēlieties Konkrētu klientu, kura profilu vēlaties pārvaldīt. Ja vēlaties Dzēst šo profilu, nospiediet uz Miskastes. Ja nepieciešams Rediģēt, nospiediet uz Pildspalvas augšējā labajā stūrī. Atvērsies rediģēšanas lapa, kurā varēsiet ievadīt vai mainīt vajadzīgo informāciju. Beigās neaizmirstiet Saglabāt izmaiņas, nospiežot uz Atzīmes augšējā labajā stūrī.
Klienta profila dzēšana Business lietotnē
Ja vēlaties Dzēst profilu, nospiediet uz Miskastes ikonas klienta profila augšējā labajā stūrī un apstipriniet ar Dzēst.
Ikona blakus klienta vārdam
Ja izmantojat Caurlaides funkciju un Piešķirat vienu no tām izvēlētam klientam, Jūs to viegli atpazīsiet visos klientu pārskatos. Būs redzama ikona blakus tam klientam, kam esat piešķīruši caurlaidi. Tas ļaus Jums ērti pārvietoties starp klientiem. Ja vēlaties uzzināt vairāk par caurlaidēm vai lojalitātes programmu, skatiet informāciju šeit.









