Plāniem: Free, Starter, Standard, Pro
Darbojas vietnē: darbvirsmas pārlūkprogramma, mobilā lietotne
Vai darbinieks vairs nav Jūsu uzņēmuma komandā? Izdzēsiet viņa profilu, lai viņš vairs neparādītos Jūsu rezervēšanas sistēmā un klienti nevarētu pierakstīties pie šī darbinieka.
Atveriet Iestatījumi (1) cilni — Uzņēmums — Darbinieki (2).
Noklikšķiniet uz darbinieka, kura profilu vēlaties izdzēst (3).
Noklikšķiniet uz Trīs punktu (1) augšējā labajā stūrī un izvēlieties sarkano Dzēst darbinieku opciju (2).
Parādīsies logs ar jautājumu, vai tiešām vēlaties izdzēst darbinieka profilu. Apstipriniet savu izvēli, noklikšķinot uz sarkanās pogas Dzēst.
Ņemiet vērā, ka, ja pirms profila dzēšanas darbiniekam bija piešķirtas rezervācijas, tās saglabāsies kalendārā. Šīs rezervācijas būs redzamas kā Nepiešķirts rezervācijas detalizācijā laukā Darbinieks. Vajadzības gadījumā Jūs varat tās izfiltrēt un piešķirt jaunu darbinieku rezervācijas rediģēšanas laikā.
Kur šo iestatījumu atrast Reservio Business lietotnē
Jūs varat izdzēst darbinieka profilu arī mobilajā lietotnē.
Nospiediet uz Izvēlne ikonas apakšējā joslā un atveriet Darbinieki.
Izvēlieties darbinieku, kura profilu vēlaties izdzēst.
Nospiediet uz Trīs punktu augšējā labajā stūrī.
Apstipriniet savu izvēli, nospiežot uz sarkanā uzraksta Dzēst darbinieku.
Padoms: Ja nevēlaties, lai darbinieku profili būtu redzami rezervēšanas sistēmā, nav nepieciešams dzēst katru profilu atsevišķi. Vienkārši paslēpiet visu darbinieku sadaļu.




