Kan jeg endre navnet på virksomheten min?
Oppdatert over en uke siden

Ja, det er veldig enkelt. Du kan endre firmanavnet under fanen Administrasjon - Min forretning - Business detaljer. Her, under tittelen Detaljer, vil du se det nåværende Business navn, som du kan endre.

Hvor finner du denne innstillingen i Reservio Business-appen?

Du kan også endre navnet på virksomheten din i mobilappen. Klikk på ikonet Innstillinger i den nederste linjen og velg Profil. Klikk på blyant-ikonet ved siden av ditt nåværende virksomhetsnavn, og endre det. Til slutt, ikke glem å Lagre endringene.