For abonnement: Free, Starter, Standard, Pro
Tilgjengelig på: datamaskinnettleser, mobilapp
Er du en kunde som bestiller tjenester via Reservio.cz-portalen? Denne artikkelen er for bedrifter og deres ansatte. For å slette kundekontoen din, se Jak odstranit uživatelský účet z portálu služeb Reservio.cz — kundekontoer slettes i Reservio-appen, ikke i Reservio Business-mobilapp.
Bedriftskonto vs. brukerkonto — hva er forskjellen?
Når du sletter bedriftskontoen din, fjernes hele bedriften fra Reservio — all bestilling, kundedata og innstillinger slettes permanent.
Når du sletter brukerkontoen din, fjernes kun din personlige brukertilgang. Bedriften forblir aktiv, og kunder kan fortsatt bestille. Andre brukere med tilgang påvirkes ikke.
Hvis du vil fjerne alt, slett først bedriftskontoen, deretter brukerkontoen.
Før du sletter
Pass på at du har gjort dette før du fjerner kontoen:
Avbryt automatisk fornyelse for å unngå trekk i fremtiden
Sikkerhetskopier eventuell data du ønsker å beholde
Når du har bekreftet slettingen, har du 7 dager til å ombestemme deg. Vi sender deg en gjenopprettingslenke på e-post.
Slik sletter du en bedriftskonto (nettleser)
Gå til Nettbestilling — Oppsett — Bedriftsprofil.
Klikk på De tre prikkene til høyre, og velg Slett konto.
Skriv årsaken til at du slutter (valgfritt, men det setter vi pris på).
Bekreft slettingen.
For å unngå uventede trekk, sørg for at automatisk fornyelse er deaktivert før du sletter.
Slik sletter du brukerkontoen (nettleser)
Trykk på avataren din øverst til høyre for å åpne Brukerprofil og innstillinger-menyen, og velg Appinnstillinger.
På Appinnstillinger-siden, trykk på De tre prikkene øverst til høyre og velg Slett konto.
Skriv årsaken til at du slutter (valgfritt, men det setter vi pris på).
Bekreft slettingen.
Slik sletter du kontoer i mobilappen
I Reservio Business-mobilappen kan du både slette bedriftskontoen og brukerkontoen din.
Slik sletter du bedriftskontoen
Trykk på Innstillinger-ikonet nederst.
Velg Profil under Bedrift.
Trykk på De tre prikkene øverst til høyre.
Bekreft ved å trykke på den røde Slett bedriftsprofil-knappen.
Slik sletter du brukerkontoen
Trykk på Meny-ikonet nederst.
Velg Bedriftsprofil under Nettbestilling.
Trykk på De tre prikkene øverst til høyre.
Trykk på den røde Slett brukerkonto-knappen.
Skriv og Send oss tilbakemelding, eller trykk Hopp over tilbakemelding.
Skriv inn passordet ditt og trykk på den røde Slett min brukerkonto-knappen.







