Slik lar du flere kunder reservere samme tidsluke

Gjør det mulig for flere kunder å bestille samme tidsluke

Oppdatert over en uke siden

Reservio tilbyr fleksibilitet for ulike typer bookinger, enten du ønsker at flere kunder skal booke et felles tidsrom eller foretrekker individuelle avtaler. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du gjør det mulig for flere kunder å booke samme tidsluke og administrere den effektivt.

Sjekk kalendertypen din

Det første trinnet er å sørge for at du har valgt riktig kalendertype under registreringen. Slik sjekker du dette:

1. Klikk deg inn på kalenderen.

2. Hvis du kan opprette en hendelse, betyr det at du har aktivert kalenderen for hendelser. Hvis du derimot blir bedt om å skrive inn en kundes navn med en gang, bruker du kalenderen til individuelle avtaler.

For kalendertype: Individuelle avtaler

Hvis du bruker kalenderen til individuelle avtaler, for eksempel for tjenester som massasje eller hårklipp, må du huske på at antall kunder som kan bestille samme tid samtidig, avhenger av hvor mange ansatte som er tilgjengelige på det aktuelle tidspunktet.

Følg disse trinnene for å la flere kunder bestille samme tidsluke:

1. Legg til en ny medarbeider: Begynn med å legge til en ny medarbeider i Reservio-kontoen din. Detaljerte instruksjoner finner du i denne veiledningen.

2. Tilordne tjenester: Når du har lagt til en ny medarbeider, tilordner du vedkommende tjenester (seksjon Administrasjon -> Planlegging -> Ansatte -> Tilgjengelig tjenester) som kan tilbys til flere kunder samtidig.

For kalendertype: Gruppehendelser

Hvis du bruker kalenderen til gruppearrangementer, for eksempel til å organisere aktiviteter som språktimer, gymtimer og andre gruppebaserte arrangementer, kan du opprette et arrangement og begrense antall deltakere. På denne måten kan du administrere bestillingene på en effektiv måte og sikre at du har riktig antall deltakere til hvert arrangement.

1. Åpne hendelsen i Calendar ved å klikke på den og deretter velge alternativet "Endre".

2. Rediger kapasitet:

3. Når endringene er fullført, klikker du på 'Lagre'

Korrigere kalendertype

Hvis du oppdager at du har valgt feil kalendertype, trenger du ikke bekymre deg; det finnes måter å justere den på:

1. Kontakt kundeservice

Ta kontakt med vårt kundeserviceteam, så hjelper de deg med å endre kalendertype etter dine behov.

2. Opprett en ny konto
    Alternativt kan du slette den eksisterende kontoen og opprette en ny under registrering. Make sure to select the correct calendar type that aligns with your services. Dette er et nyttig alternativ hvis du vil tilbakestille kontoinnstillingene fullstendig og starte på nytt.

Det kan være spesielt nyttig å slette den eksisterende kontoen og opprette en ny hvis du ønsker å starte på nytt med riktig kalendertype, slik at planleggingsopplevelsen passer perfekt til bedriftens behov.