Alle samlingerNettbetalingerInnstillinger for nettbetaling
Derfor trenger vi dine personlige dokumenter under onboarding
Derfor trenger vi dine personlige dokumenter under onboarding
Oppdatert i dag

For å sikre sikre nettbaserte transaksjoner krever vi spesifikke personlige dokumenter som en del av verifiseringsprosessen vår , Know Your Business (KYB):

1. Personlig identifikasjon (ID): En offentlig utstedt ID (f.eks. pass eller nasjonalt ID-kort) for å bekrefte identiteten din.

2. Adressebevis: Dette kan være en ny regning eller kontoutskrift som bekrefter din nåværende adresse.

3. Virksomhetsregistrering: Et dokument som viser bedriftens registreringsdetaljer for å bekrefte bedriftens legitimitet.

Onboarding-prosessen: Hva du kan forvente

1. Dokumentinnsending: Last opp de nødvendige dokumentene via Reservio-kontoen din.

2. Verifisering: Når du laster opp dokumentene, blir de gjennomgått for å sikre samsvar og redusere risiko.

3. Godkjenning: Når du er verifisert, vil du motta en bekreftelse på at kontoen din er klar for nettbetalinger.

Er det trygt å oppgi denne informasjonen?

Ja, det er det! Vi prioriterer personvernet og sikkerheten din ved å iverksette strenge databeskyttelsestiltak:

• Datakryptering: All personlig informasjon krypteres under overføring og lagring.

• Streng tilgangskontroll: Kun autorisert personell har tilgang til dokumentene dine.

• Overholdelse av lover og regler: Vi overholder lover om databeskyttelse, noe som sikrer ansvarlig håndtering av informasjonen din.

For mer informasjon om sikkerheten til nettbetalingsfunksjonen vår, se veiledningen vår.