Een tekstlink naar uw boekingswebsite op uw website speelt een vergelijkbare rol als een boekingsknop. Net als bij de button wordt de klant na het klikken op deze link doorgestuurd naar uw boekingsformulier, waarbinnen het mogelijk is om te boeken.

Hoe krijg ik een tekstlink

• Klik op de knop Tekstlink ophalen in uw account onder het tabblad MarketingBoekingen ontvangen.

• U kunt de linktekst die u op uw website wilt hebben wijzigen, bijvoorbeeld 'Afspraak maken'.

• Vervolgens ziet u een tekstvak met HTML-code, die u alleen maar hoeft te kopiëren en toe te voegen aan uw website (u kunt dit zelf beheren of met de hulp van een webmaster).