Marketing berichten

Stel goedkeuring in voor het verzenden van marketingmeldingen, het exporteren van klanten, het verzenden van aanbiedingen en nieuwsbrieven.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Reservio kunt u uw klanten om toestemming vragen voor het verzenden van promotionele of marketingberichten. Dit is handig wanneer je een nieuwe dienst wilt promoten of bijvoorbeeld bij het lanceren van een evenement.

U kunt deze instelling vinden op het MarketingVoorwaarden sectie, waar u onderaan Marketing berichten ziet.

Waar vind je deze instelling in de Reservio Business-app

U kunt ook marketingaankondigingen en ander beleid vinden in uw mobiele app. Klik op het pictogram Instellingen in de onderste balk en selecteer Voorwaarden. Scroll dan naar beneden en je ziet Marketing berichten.

Wanneer deze optie actief is, wordt uw klanten tijdens het boeken gevraagd of ze berichten willen ontvangen zoals coupons, promoties, enz. Voor uw idee ziet het bericht er als volgt uit:

TIP 1: Hoe weet ik of een klant geïnteresseerd is en dit vakje heeft aangevinkt?

Zodra een klant het vakje heeft aangevinkt, zal het ook verschijnen in het profiel van de klant, wat betekent dat er "Ja" staat naast Marketing mededelingen. U kunt dit eenvoudig controleren op het Klanten.

TIP 2: Hoe kan ik beginnen met het verzenden van promotionele inhoud?

U kunt uw klantenlijst op elk moment exporteren (u kunt deze optie vinden in de sectie KlantenKlanten en hun informatie exporteren, meer informatie hier), en met behulp van uw favoriete marketingtool, sommige niet-Reservio-tools, begin met het verzenden van nieuwsbrieven of promoties.